Fika

I tisdags hade Zach sleep over på camp vilket betydde att jag kunde åka in till New York! Åkte in redan på morgonen och mötte upp Madde sen gick vi till Rod. Blev sen lunch på FIKA! En svensk kedja med svensk mat, gaah! Tog en Skagenmacka, så efterlängtat! 😍 Gick sen ner vid Hudson men det var fööör varmt, väderappen sa 32 grader men när det är i New York kan man lägga på minst 5 grader till.. Vi hade egentligen planerat att turista lite men det sluta med att vi gick upp till lägenheten igen, nu förstår jag varför amerikanarna är så glada för sin ac! Får spara turistandet till när det har blivit lite svalare, har ju fortfarande 10 månader kvar + resemånad. På kvällen blev det middag på Tao downtown och sen vidare till Avenue! 
Dagen efter blev det lunch på en mysig restaurang i Soho innan jag tog tåget tillbaka till NJ. 
Igår tog jag igen lite sömn och gjorde lite ärenden bara. Zach hade en playdate här hemma efter camp. Tog sen med killarna för lite froyo!
Fick även en fin överraskning med posten, vykort från Landskrona! Mormor och morfar som önska mig grattis på namnsdagen! Tack för kortet och grattis på din namnsdag också mormor! ❤️ 
Nu ska jag iväg och fixa lite och ikväll blir det jobb och inget New York för min del.. 
Kramis
 
Utsikt över Hudson och New Jersey med Empire State Building och månen som speglar sig i glasräcket ☺️