Fridaaaay

Förra fredagen jobbade jag kväll så det blev en lugn kväll med Zach. Lördagen gick jag upp tidigt och hämtade nya Madde! Vi tog sen bussen in till New York och jag tog henne till brunchen, såklart! Blev även ett b-day party på Rods rooftop för hans flickvän efter vi varit på phd. Jag stanna sen i city tills måndag eftermiddag, fick dock bära omkring på massa väskor, vilket jag aldrig(!) gör om igen...
17/8 - När jag kom hem från New York fick jag träffa Sam för första gången på 7 veckor! Känns lite konstigt att ha två barni huset igen haha.. Tog med Zach till en softballmatch där jag även hängde med Madde. Lyckan som uppstår när en glassbil kommer och alla barn får gratis glass och man får sitt värdbarn att fixa glass åt en hehe 😄
18/8 - Nu när Sam är hemma från camp och skolan inte har börjat än så blir arbetsdagarna lite längre då jag måste va hemma hela dagarna. Så hans kompis kom över och sen hängde vi vid the town pool. Efter jobbet åkte jag till Whole Foods och köpte med mat till Eagle Rock med Madde, Sarah och Ida, mysigt!
19/8 - Bra minnesövning detta ju! Var ledig under dagen så jag tog med Madde och en annan ny svensk tjej, Michaela till the mall. Som det regna! Vi får till och med upp en varning på mobilen att det va så mycket regn och att man skulle hålla sig borta från ett visst område eller något.. 
Igår hade Sam en play date med Idas host kid, så det innebar att jag och Ida kunde hänga hela dagen hos henne, lagade lax till lunch, efterlängtat!! Efter jobbet hade Madde hittat ett gratis boxningspass som vi testa på, jag Madde och Sarah. Men fyyyyyfan.... bara efter uppvärmingen på 10 minuter ville jag ge upp... Men jag höll ut hela timmen! Har aldrig svettats så mycket.. Påminnelse till mig själv; ha aldrig gråa träningsbyxor på ett boxningspass igen..... Men det kändes så skönt efteråt och vi belönade oss själva med att åka till Chipotle och käka, det satt fint!
Idag har det packats och fixats en hel del för imorgon åker jag på semester med värdfamiljen! Bethany beach i Delawear, en vecka med några andra familjer, bland annat Maddes familj, så det ska bli skoj! 
 
Kramis! 
 Något fel med bilderna så de får komma i ett annat inlägg!